Wij staan voor u klaar

Over ons

Persoonlijke tandheelkunde op hoog niveau.

De praktijk

Tandartsenpraktijk Loenen is gevestigd in Loenen. Als tandartsenpraktijk bieden wij een compleet pakket specialismen. Een ervaren team behandelaars en een modern uitgeruste praktijk staan garant voor optimale tandheelkundige zorg. 

Voorlichting 

Bij Tandartsenpraktijk Loenen, waar zorg en kwaliteit hand in hand gaan. Onze praktijk, gevestigd in het hart van Loenen, wordt gekenmerkt door een hecht team van professionals die zich inzetten voor uw mondgezondheid. Met twee tandartsen, twee mondhygiënisten, een paropreventie-assistent, vier preventie-assistentes en twee toegewijde baliemedewerkers streven wij naar optimale tandheelkundige zorg voor al onze patiënten.

Bij Tandartsenpraktijk Loenen geloven we in het eenvoudige, doch krachtige motto: behandel iemand zoals je zelf behandeld zou willen worden. Dit vormt de kern van onze benadering en vertaalt zich naar een persoonlijke, vriendelijke en respectvolle aanpak in al onze interacties. Uw welzijn staat bij ons centraal, en we streven ernaar om uw tandartsbezoek zo comfortabel mogelijk te maken.

Onze ervaren tandartsen zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT), terwijl onze mondhygiënisten hun expertise aantonen door registratie in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Hiermee waarborgen wij niet alleen de hoogste kwaliteit van zorg, maar voldoen we ook aan strikte normen op het gebied van nascholing, bijscholing en protocollering.

Naast ons ervaren team verwelkomen wij regelmatig stagiairs die de opleiding tot assistente of mondhygiënist volgen. Op deze manier dragen wij bij aan de opleiding en ontwikkeling van toekomstige professionals in de tandheelkunde.

Bij Tandartsenpraktijk Loenen streven we naar continue verbetering en innovatie, zodat we u de best mogelijke tandheelkundige zorg kunnen bieden. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk en samen te werken aan een stralende glimlach en een gezonde mond.

Contactgegevens

Openingstijden