Voor ons betalingsverkeer maken we gebruik van de diensten van UwNota.nl, een onderdeel van Infomedics. Dit is een instantie die namens onze praktijk de rekening aan u verstuurt. Meestal gebeurt dat na een week of twee. Het is de bedoeling dat u de rekening aan UwNota.nl betaalt en vervolgens indient bij uw zorgverzekeraar. Bij sommige verzekeraars dient Infomedics rechtsstreeks de rekening in, zodat u er niets van merkt of alleen een nota ontvangt als u moet bijbetalen.

De ontvangen factuur betaalt u aan Uwnota.nl op rekeningnummer NL77ABNA0481336745 t.n.v. Derdengelden Infomedics. Voor vragen over uw factuur en de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar www.uwnota.nl. Voor overige vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met de servicedesk van Uwnota.nl.

Servicedesk Debiteuren

Telefoonnummer: 036 - 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 09:00 – 17:00 uur en vrijdag van 09:00 – 12:00 uur.

Kopie factuur opvragen

Een kopie van uw factuur kunt u aanvragen via telefoonnummer 0900 – 50 50 303 (€ 0,50 per gesprek)

Voor diegenen die dat wensen kan de rekening ook gelijk worden meegegeven. U kunt dan via onze PIN-automaat betalen.

Betalingsvoorwaarden

Voor de rekeningen die wij aan u meegeven hanteren we de betalingsvoorwaarden die onze beroepsorganisatie, de NMT, heeft opgesteld. Desgewenst kunt u een exemplaar van deze voorwaarden opvragen bij de balie of downloaden via deze link: NMT betalingsvoorwaarden.

Voor de betalingsvoorwaarden die Infomedics heeft opgesteld klikt u hier.