Ons behandelstreven is dat wij als team, en u als patient, samen zorgen voor een gezond en mooi gebit. Dat betekent dat we er alles aan zullen doen om uw gebit gezond en - in overleg - mooi te maken en te houden. Dat kunnen we bereiken door voorlichting en advies over de behandeling die bij u past en benodigd is, het onderhoud van uw tanden en kiezen en tandvlees en het begeleiden bij datgene wat u zelf kunt doen. Uiteraard blijft het uw verantwoordelijkheid om daar uw eigen afwegingen in te maken.

Uw behandelingen zullen in beginsel altijd door dezelfde tandarts worden verricht. De samenstelling van de rest van het team wisselt per dagdeel; het kan dus voorkomen dat u door verschillende medewerkers wordt behandeld.

Door het werken met een planning op meerdere behandelkamers kan het voorkomen dat de tandarts af en toe naar een andere client moet. Ook kunnen wij hierdoor niet op alle dagdelen alle soorten tandheelkunde uitvoeren.

Voorts is het in overleg uiteraard mogelijk om bepaalde behandelingen te combineren.

Bent u onverhoopt verhinderd? Laat het ons even weten, graag minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling.

De wachttijden in onze praktijk zijn niet lang. In de regel bent u binnen 5 tot 10 minuten aan de beurt - we werken echter met mensen dus je kunt het nooit helemaal 100% goed inschatten!

Tenslotte kunt u voor een vervolgafspraak meestal binnen een paar weken terecht.